Στον Εορτασμό της 198ης επετείου στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, ο επικεφαλής της συνδυασμού «Ανασυγκρότηση για τον Δήμο Τρίπολης»,  Κωνσταντίνος Κατσαφάνας συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκαν για τον Εορτασμό της 198ης Επετείου προσκυνήματος του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη και ανακήρυξης της πρώτης πολιτικής και στρατιωτικής διοίκησης της επανάστασης στην Αρκαδία.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν Θεία Λειτουργία και Ιερή Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ. Αλεξάνδρου, εκφώνηση του πανηγυρικού από τον κ. Μαρίνο Ρουσιά, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, και χορούς στο χώρο που έχει στηθεί ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη.

Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε μία λιτή εκδήλωση βράβευσης του εφοπλιστή Αθανασίου Μαρτίνου για την προσφορά του στο Χρυσοβίτσι αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφερόμενος στη δωρεά και βράβευση του κ. Μαρτίνου ανέφερε: «Τέτοιες ευεργεσίες πρέπει να βραβεύονται και να αποτελούν  παράδειγμα προς μίμηση ώστε να υπάρξει και συνέχεια.

Απαραίτητη όμως είναι η συμβολή και η περαιτέρω παρότρυνση των τοπικών αρχών, σε τέτοιου είδους προσφορές.    

Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Μαρτίνο για την πολύτιμη προσφορά του».

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of