Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου την Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας «Ανασυγκρότηση για τον Δήμο Τρίπολης» και υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κατσαφάνας, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου την Τρίτη 7 Μαΐου 2019.

Ηχηρό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Κατσαφάνας κατά την ομιλία του τονίζοντας πως, «πόλη δίχως όραμα είναι νεκρή πόλη¨.  

Στο πλαίσιο των εγκαινίων ο κ. Κατσαφάνας, μετά τον  αγιασμό, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την παρουσία του και τη στήριξή του καθώς και τα μέλη της παράταξής του.

Στη συνέχεια  παρουσίασε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία!

Από την πλευρά του, παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματός του δηλώνοντας πως στόχος του είναι να δοθεί μια νέα πνοή στην πόλη και τις ευρύτερες περιοχές της και ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές, σημειώνοντας μάλιστα πως σε αυτόν τον αγώνα μόνο ενωμένοι θα μπορέσουν να κερδίσουν αυτή την πρόκληση, απευθύνοντας μάλιστα ένα ιδιαίτερο κάλεσμα προς όλους του νέους.

Συμπληρώνοντας, ο κ. Κατσαφάνας ανέφερε πως αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου 2019.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of